fridadetarjag

Sånna här dagar när man segar sig

Kategori: Allmänt

Idag ska jag äta middag hemma hos Kaj. Eller alltså. Inte hemma hos Kaj, utan på restaurangen hemma hos Kaj. Den heter så alltså. Restaurangen.

Jag ska vara där 18.30. Fram tills dess har jag ingen plan. Känns konstigt. Annorlunda. Det är liksom inte likt mig. Jag brukar alltid vara den som mellan 06.05-07.34 ska ut och springa, sen har jag ca: 13 minuter på mig att duscha för att hinna till skolan. Efter den ska jag säkert åka in till stan för att socialisera mig med någon gammal vän som jag träffar allt för sällan och är allt för dålig på att höra av mig till. Och sen måste jag ju bara åka vidare för jag måste köpa den där pennan i den där affären som stänger om exakt 7 minuter. Kvällen spenderas bergis i någon lokal för att repa med dragspelarna och sen måste jag nog öva lite själv. Och så borde jag väl plugga lite också kanske. Så jag inte hamnar efter i skolan...
Men idag ska jag inte göra så. Eller. Ok. Jag ska in till Stockholm och GIH och låna en bok. Och sen sätta mig och plugga lite. Och sen kanske träffa Vickan och... Och så ska jag ju hem till Kaj också.
Och så måste jag ju blogga!

Det är sånna här dagar man har tid med att ta kort på sig själv och sin nyupphängda anslagstavla

Kommentarer


Kommentera inlägget här: