fridadetarjag

Coffe

Kategori: Allmänt

Jag gillar inte ens kaffe. Ändå är jag inne på min andra kopp för dagen. Vet inte vad det är med mig.Tror typ att det ska göra mig pigg, men jag känner ingen supereffekt direkt. Igår tog jag en liten "powernap" på sisådär en fyra timmar på eftermiddagen. Sen förflyttade jag mig till sängen och napen fortsatte napen lång. Trots det vaknade jag upp ganska sömnig och trött i morse. Kan ju kanske ha att göra med att Rasmus kom hit i måndags efter jobbet och babblade och visade youtubeklipp. Blablablablabla. Och: hahahahahaha. Men jag har liksom inte sovit ordentligt sen innan Brighton. Måste bättra mig, så jag inte blir sjuk. 
 
Nu måste jag ta tag i dagen också. Har faktiskt skrivit en del på min uppgift= jag är skitnöjd och glad. Jag har storstädat hela lägenheten= jag är svinbra. Ikväll tänkte jag också mejla och fråga lite om min C-uppsats= jag är jävligt serös och ligger lite i framkant och är ambitiös. Jag tänkte väl gå ut lite i solen och motionera= jävligt bra! Sen tänkte jag också ta en liten tur till Ikea och köpa lite presenter och andra roligheter= jävligt kul!
Här får ni en liten bild på mina torra läppar. Det är ju sånt som en bloggerska bör bjuda på, om hon ska bli berömd. Och jag gör ju vad som helst. 
 
Hej hej!

Höst

Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma för helg. Eller alltså jag har haft helg. Här hemma på Fagerängsvägen. Och nu ligger jag i soffan och har det så jävla gött!
 
Imorgon ska jag plugga lite, jobba lite och förhoppningsvis träna lite. Jävla gött alltså. 
 
Så jäkla gött med fint väder dessutom. Jag har varit ute i friska luften idag och bland annat testat mina dyraste byxor någonsin. Sen hr vi haft en liten foto shoot ( ok, har verkligen ingen aning om hur dte stavas) jag och Annie. 
 

England

Kategori: Allmänt

Jag har varit i England över helgen med mitt band. Burke and Accordion For Frie. Fast vi har inte spelat dragspel. Vi har mest gått. Ätit en massa, sjungit och visslat i stämmor, sovit i samma rum som en uteliggare och tagit lite fan pics. Fler kommer lite senare. Allt har varit så engelskt och regnigt/dimmigt/disigt/blåsigt. Men bra och jävligt konstigt. Detta är nog det konstigaste jag gjort. Men väldigt kul!
 
 

can´t sleep

Kategori: Allmänt

Asså. Jag kan inte sova. Har så jävla osköna kuddar att jag kvävs. Dom är sådär korniga och bubbliga och inte alls sådär fluffiga och mjuka som man vill. Jag skulle säga som barnen på Sofias förskola: jag älskar inte dom. Kuddarna alltså. Dessutom knakar sängen så fort jag vrider mig, villet jag gör ungefär hela tiden. Jag får helt enkelt ingen ro. Därför tänkte jag att jag lika bra kan skriva ner vad jag tänker på just nu, förutom att mina kuddar är osköna dåra:
 
--> Jag tänker på hur nice det kommer bli när jag får sova i en lite större säng så jag kan fläka mig och vrida mig lite större och friare än nu. Jag tänker inte bara på hur nice sängen kommer bli. Jag tänker även på min anslagstavla som jag nog ska måla om ramen på... om jag nu har nån vit målarfärg kvar... om den ska hänga i hallen eller... Vad fan ska jag ha för tavlor i vardags? Och så var det ju det där med vardagsrumsbord... Matta? (osv. i oändlighet)
 
--> Jag tänker på hur jag ska hinna flytta när jag nu har tackat ja till en resa till fjällen över nyår... Och dessutom ska jag samtidigt skriva klart min C-uppsats. ehh.. hur tänkte jag där?
 
--> Jag tänker på hur nice det ska bli när jag och Sofia tänker åka till Paris och käka croassanger och snacka låtsasfranska.
 
--> Jag tänker på vad jag ska hitta på till Sofia i födelsedagspresent, samt till Nisse och Sanna i inflyttningspresent. 
 
--> Och så tänker jag på Farmor som ska operera sina knän. Tänker att hon är en jävla envis kärring som nog är den människa som jag känner mig allra tryggast tillsammans med. Konstigt eftersom hon är så nervig. Men you know, we´ve got a long history together.
 
Häer ä en jävvla fein bild påna:
 
 

es regnet

Kategori: Allmänt

 
 
Efter att ha suttit inne i en datasal utan fönster mellan 9-18 utan rast, var det ganska skönt att ge sig ut i spöregnet och bli flåsig. För första gången efter Borrelian blev jag anfådd på riktigt! Nu ska jag fortsätta med den här vanan. Att bli anfådd på riktigt alltså. Ska bara trappa upp lite, sen ska jag hänga i KG hela hösten. Nu är jag ändå rätt nöjd. Trots att jag fått mitt väntade mejl där  jag fick reda på att resten från min fejlade hemtenta ska bestå av fyra sidor om den humanistiska geografin. Vilken skojjare han är. Peeter med två ee. Men inte ens det känns inte så farligt. Jag är så nöjd att jag har fått flåsa i regnet. Spöregnet. Mörkret. endast ellusspårsljus. JAg älskar elljuspårsljus!
 
Nu ska jag ha en TV-kväll med mitt te och mina raggsockor. Jag ska kolla på både sommarpratarna och torka aldrig tårar utan handskar. Jag har längtat hela veckan efter det sistnämnda 
 

Ha ha ha

Kategori: Allmänt

Vilken söndagskväll. Svensk humor när den är som bäst. Har garvat högt i min ensamhet sedan klockan åtta. Först åt Solsidan såklart. Ett av de bästa avsnitten hittills! Sen höll jag på att dö när Foppa och Elofsson försökte spela skådisar! Det hela fortsatte med Moraeus där Loa var gäst. Loa likaså. Tror jag ska döpa mitt barn till Loa. En sån jävla skojjare! Och vilken röst. På tal om röst så drömde jag att jag var gift med Andreas Weise. Så nu försöker jag komma på hur den drömmen ska bli verklighet. Plus att jag kollar på partaj och garvar. Mest garvar jag åt Rakel Molin. Vilket geni! Begåvad tjej.
 
Men nu ska jag sova!
 
Puss!

Fåröhösten

Kategori: Allmänt

Hemma från Fårö. Jag har mätt mossa (förlåt lav) i nästan en vecka. Jag driver inte. Jag har mätt lav med måttband. Vetenskap på hög nivå. Och barnen svälter i Afrika.

 

Unnar mig

Kategori: Allmänt

När jag firar att en hemtenta är inlämnad åker jag på loppis och inhandlar ett melodica. Alltså ett blåspiano. Så jäkla bra! 80 kronor, ping!
 

Över

Kategori: Allmänt

Nu är den inlämnad. Jag antar att den ej kommer att bli godkänd, men jag skrev. Och det blev skit. Men jag chansade friskt i alla fall. Nu är det Peeter (med två ee) som har mitt öde i sina händer. Måtte han ha en gnutta av   human människosyn i sig! 
 
 
 
Idag skulle jag fixa pass. Duktig som jag är. Cyklar först till skolan, lämnar in utvärderingen. Duktig som jag är. Hämtar min rättade inlämningsuppgift som jag blev godkänd på! Duktig som jag är. 
 
Väl hos polisen är jag så jäkla nöjd med att jag hittat rätt, tagit rätt nummerlapp och sätter mig för nöjt der för att vänta. Hinner knappt sätta mig ner innan mitt nummer visas på tavlan. Trots den korta väntetiden har det hunnit bli ett fett jävla stort, blött märke på den röda skinnsoffan där jag sutit med min rumpa i ca: 10 sekunder. Jag var tydligen så jävla blöt i rumpan efter cykelturen att det blev blött där jag satt. Till min förskröckelse upptäckte  tanten bredvid mig också detta faktum. Hon tittade på den blöta soffan, tittade på mig, tillbaka på den röda soffan och fick fram nåt lite konstigt ansiktuttryck. Jag själv utbrast nåt i stil med "oj då", torkade mig lite i baken och gick fram till disken, fullt medveten om att tanten stirrade på min rumpa. I alla fall fick jag ta foto, skriva autograf och göra fingeravtryck innan jag tillslut fick se det kommande färdiga resultatet. Jag säger bara: Dubbelhaka. Men jag får ju ett nytt om 10 år. 10 år med dubbelhaka på passet. 
 
 

14.00

Kategori: Allmänt

Nu är klockan två och hur har det gått? Inge vidare såklart. Tre sidor skit. S K I T. Och bara tre sidor. Men jag är typ klar. JAg antar att det inte kommer bli godkänt, men jag har fan plågat mig klart nu.

Nähä. Om man ska ut och ta sig en prommis i de vackra... förlåt, jag menar äckliga vädret? Som om det inte vore nog med självplågeri...

Förlåt!

Kategori: Allmänt

 
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt att jag bara pratar om tråkiga saker. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till bara. Jag spyr lite mer än igår och klockan är bara 10.52. Tråkigt att läsa om sånt här I know. Men jag klarar fanimej inte det här. Eller jo. JAg ska faaaanimej vara klar innan klockan två. OK!? Jag kommer tillbaka hit klockan två och skriver hur det gått!?
 
Deal! 
 
Här ska ni få en bild på mig för ett år sen, samt idag. Jag vet inte riktigt vad det är som gör så stor skillnad?
 

Boorr

Kategori: Allmänt

Boorriingg...
Borrelia...
 
Jag har både tråkigt och Borrelia. Lever alltså inte ett jättekul liv just nu. Om det var nåt nytt.
 
Hemtenta DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!
En jävla mental spärr. Jag pallar liksom inte. Det är typ inte så svårt. Kanske, typ, egentligen. Men det är så sjukt jävla tråkigt att jag spyr upp min nyss uppätna kaviarmacka (inte så jävla fräscht kräks heller för den delen).
 
Men jag har ju Borrelia så jag skyller på det ett litet tag till. Till imorgon klockan 20.00 då jag hade tänkt att den skulle vara klar. Good look!
 
 

Oktober baby!

Kategori: Allmänt

Åh! Jag är typ såhär glad över att det redan är oktober och att jag efter det här seminariet bara ger en hemtenta kvar innan Fårö= det är inte så lång tid kvar till Brighton= halva terminen har gått= sen är det typ lucia,advent, JUL! Har nog aldrig längtat såhär mycket till jul. Typ. Så. Det var ett peppande måndagsinlägg och nu ska jag smygfota mig själv när jag sitter i korridoren och är alldeles för tidigt:  
 
 
Edit. jag vågade inte, så jag tar en bild med datorn nu när jag är hemma igen och har lite ont i huvet... Och ska skriva hemtenta...