fridadetarjag

Eller?

Kategori: Ledsamt

Jag vet inte vad det är med mig? Gråter offentligt, är sur och arg. Så himla olikt mig. Framförallt så gråter jag. Allt verkar få mig att gråta. Loreen såklart. Men det var mest av lycka. Tror jag. Andra låtar, Tv-klipp, bilder, minnen, tankar. Ja det mesta verkar få mig att fälla tårar. Så fort jag kom innanför dörren hemma på Fagerängsvägen i eftermiddags bröt jag ut i gråt. Precis hemkommen från jobbintervju där allt verkade hur bra som helst, och vad allt verkar kommer jag få jobba som lägerledare för barn med funktionsnedsättning tre veckor i Augusti. Jag borde vara glad. Jag är glad för det. Ändå bara rinner tårarna. Ut i Ågestaskogen med rödsprängda ögon. Inte ens efter det. Börjar gråta så fort jag satt mig i bilen. Några tårar kommer även mitt i skogen. Jag vet inte vad det är. Tror att jag känner mig ensam. Nu gråter jag igen. Godnatt.

Allt blir bra

Kategori: Ledsamt

Jag har varit lite nere ett bra tag nu. En massa i skolan, en massa energi har lagts på personer som verkligen inte förtjänar den energin. en massa frågor har poppat upp i mitt huvud. Vad vill jag göra med mitt liv liksom? Jasså, inte bli geografilärare? Nejmen, vad bra att jag sliter mitt hår dag ut och dag in, just för att bli det.
I alla fall. Förra helgen var jag i London med mina bästa. Det var ur bra som helst, men väldigt intensivt och har liksom inte hunnit återhämta mig därifrån. har liksom känt mig sådär ressvettig en hel vecka. Förkyld och jävlig dessutom. Att den där jäkla Fårö-rapporten upptog all min vakna tid var inte direkt någonting jag blev piggare av direkt.
Men sen bestämde jag mig för att åka upp till Dalarna ändå. hade egentligen kanske inte tid med det. Men nu i efterhand var det så himla värt. Att få springa i naturen. Känna doften av vitmossan, höra fågelkvittret. Flåsa, pressa och kämpa i uppförsbackarna, för att sedan kunna släppa loss nedför i en jäkla fart. Det är en känsla jag verkligen saknat och som jag nu fick uppleva igen. Och jag njöt av den känslan. Jag var så himla glad att jag Kände så. Att det dessutom pågick ett EM där Gustav var med och jag var del av en euforisk publik, som skrek och hoppade och var så sjukt bervös om vart annat. Det var känsla helt enkelt. Sen somnade jag baksätet på vägen hem. Sådär totalt utmattad, varm om kinderna men ändå sådär sjukt nöjd. Det var så länge sedan. OCh jag är så glad att den känslan ändå finns där. Nu blev jag så sugen på att åka norr ut nästa helg igen! Får se! I alla fall tror jag på det här med träning och endorfiner. Och på naturens helande kraft. Nu blev det sjupt. Bäst att jag slutar!
Puss

Typiskt mig

Kategori: Allmänt

Nu ska jag berätta om en typisk grej som verkligen förklarar på ett bra sätt hur jag är. Det är självklart att detta händer mig! Ingen annan!
Jag, Annie och Christin ska åka till London på fredag. Jag och Annie är inte så resvana direkt. I alla fall inte om man jämför med Christin som varit typ överallt. Allt blev klappat och klart med hotell och allt sånt i söndags kväll. Så himla skönt. Mamma frågade då om våra pass var giltiga och allt det där. "jaaaa men guuud, vad tror du?"

Nu har nu säkert redan listat ut vad jag vill komma till. Jag visste att det var på gränsen och vågade inte öppna den där röda lilla boken för att se om det var kört. Självklart gick det ut den 12:e februari 2012. Det var för 3 månader sedan. Japp. Provisoriskt pass går att ordna, men det känns inte direkt optimalt. Inte så kul att lägga 980 kronor på det heller. Men tur att jag får åka över huvud taget. Sån är jag, allt går liksom inte som på räls. Snopet var ordet.

Tjing!
Frida

Musikvideon

Kategori: Musikaliskt

Jag heter Frida och är 21 år. Snart 22. En av mina största hobbies är att stå framför en kamera och leka. Skoja och tro att jag är rolig. Därför blev jag så glad när några av mina bästa också vill göra det. Som på valborg till exempel. http://youtu.be/WR_xapsTHxc

Tillbaka till verkligheten

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit på Fårö, varit i Stockholm, varit i Uppsala, firat valborg, sprungit tiomila och samtidigt försökt att landa. Tillbaka till plugget och slutspurten på den här terminen. Är inte alls taggad på det här längre. Skolan alltså. Mycket taggad på att det ska ta slut. Hoppas jag får något jobb. Lite bilder från Fårö och valborg och allt det där kan jag ju bjuda på. Det har varit kul. Speciellt. Annorlunda. Lite konstigt. Men kul.
Fårö:
Valborg var kul. Resulterade bland annat i följande bilder. Och en musikvideo.
Och idag såg jag ut såhär:
Nu får jag allt ta mig i kragen och fortsätta skriva här! Jag tror jag har landat. Har i alla fall tvättat lite idag. Äntligen.