fridadetarjag

Sen sist

Kategori: Allmänt

Det har hänt lite grejer sen den där spösnön. 
 
Till exempel har jag varit på TV-inspelning av ett sjukt dåligt och pinsamt fredagsprogram där jag kommer att skämma ut mig inför hela svenska folket. Kan varna när det blir aktuellt. Varna för att det alltså INTE är läge att sätta på TV:n
 
 
Jag har fotat lite tulpaner hemma på Fagerängsvägen.
 
Juste. Fagerängsvägen. Jag har nämligen lämnat Uppsala för alltid. Typ. Det var en bra tid för mig, men nu är den slut och en ny tid har börjat.
 
Just nu bor jag alltså på Fagerängsvägen och är sur. Men jag tror att det kommer ändras. Min surhet alltså. Jag avvaktar lite till med att meddela en glad nyhet! 
 
Tja så länge!

spösnö

Kategori: Allmänt

När jag var ute och sökte efter endorfiner, gott mod och självförtroende tidigare i eftermiddags började det helt plötsligt att spösnöa. Det var tamejfan helt sjukt. Men det var skönt också. Som en dusch. Och det gav mig en liten stund att tänka på annat. Typ hur jag ska hitta hem blundandes då det var omöjligt att ha ögonen öppna. Men jag hittade hem. Pjuh. Nu ska jag fortsätta vara smart! Fake it Frida! You´re greaaat! 
 
 
 
 
 

punkt.

Kategori: Allmänt

Nu har jag satt punkt på min C-uppsats. Sista gången får den här gången. Ja, slutseminarium och allt sånt är ju kvar och jag kommer säkert få sätta några punkter till. Men jag tänker lämna in den nu. Nu får det fanimej vara bra. Åh. Jag vet inte riktigt vad jag har för känsla. Har nog aldrig i hela mitt liv längtat så mycket efter att någonting ska vara över. Alltså. Egentligen vill jag inte ens att det ska vara över, för jag vet inte om jag kommer vara så nöjd på fredag. Hur som helst vill jag så himla gärna att jag ska klara fredagen utan att börja gråta, och att jag i nöjt kan frosta av frysen efteråt. 
 
På tal om att frosta av frysen. Jag sitter just nu i en ekande tom lägenhet, bokstavligt talat. Malin har plockat bort det mesta av sitt och jag har börjat plocka lite smått och ska fortsätta med det de här dagarna jag är här tills på lördag. Jag ska tvätta fönster, dammsuga tapeter och frosta av frysen. Känns både bra och dåligt. Bra att flytta från den här staden, tillbaka till staden där min familj och mina vänner bor. Bra att jag i och med flytten också lämnar geografiämnet bakom mig. Dåligt att jag inte har någon annan stans att flytta än till Fagerängsvägen där jag känner mig kvävd. Lite som en fånge. Dåligt för att jag förväntas vara samma person som jag var innan jag åkte. Till exempel förväntningar som Ravinen och övrig familj har på en. Jag är nog inte riktigt samma person. Jag är ett och ett halvt år äldre än när jag flyttade hit. På nåt vis är jag mycket skörare. Typ, mer ledsen. 
 
Så det blir nog bra att jag flyttar tillbaka, så jag blir den gamla goda och glada Frida igen.... Eller? 
 
 
Nu
 
 
 

Pluggbloggen

Kategori: Allmänt

AAAAH. Jag är verkligen en person med otroligt dåligt tålamod! Rastlös och allmänt slarvig. Trots det hade jag tänkt att bli lärare... Ja, ok, jag har bra tålamod vad gäller barn. Och människor. Och typ pyssel. Eller. Ok. Jag har tålamod vad gäller saker som intresserar mig. Något som inte intresserar mig ett dugg just för tillfället är huruvida skolgårdar används i undervisningssyfte. Eftersom det är precis det som de senaste nio veckorna har upptagit den mesta av min tid är jag nuläget jävligt rastlös. Det jag egentligen vill säga är: JAG PALLAR INTE MED DEN HÄR JÄVLA UPPSATSEN MER, JAG VILL LÄGGA MIG OCH DÖ OCH SKRIKA, ELLER OK, BE TILL GUD ATT DEN BLIR GODKÄND SÅ JAG KAN FLYTTA FÅRN UPPSALA OCH FOKUSERA PÅ SKRIDSKORNA.
 
Jag ska nämligen kunna åka skridskor på måndag. Känns sådär just nu. Eftersom jag inte kan det idag. 
 
Jag bjuder på en gäspbild där man ser den fina tapenen och min plåtburk i bakgrunden. 
Nu går jag och lägger mig fast klockan är ett på dan. Jag pallar inte mer.
 
Hej då!

B-ball

Kategori: Allmänt

Igår drog Cissi med mig på basket. Det var grymt kul att se tjejerna spela och kämpa. Även om det var lite skämmigt när jag insåg att detta är Sveriges högsta serie för damer och det var väl inte den bästa basketen man sett i sina dar. Jag blev i alla fall rätt sugen att själv spela om jag ska vara ärlig. Ska kanske kolla upp nåt litet lag en dag. Saknar hallarna. Svetten. Och shortsen. Skönt att tänka på nåt annat än skolgårdar en liten stund i alla fall. Lite kul sådär.

Är mig inte riktigt lik

Kategori: Allmänt

Jag tog en bild på hur jag typ känner mig för tillfället. Jag vet inte om det framgår, men just nu är jag mest frustrerad, otrevlig, arg och lite ledsen. Plus att jag imorgon går in i sista veckan för mitt uppsatsskrivande. Gör mig ju inte mindre frustrerad direkt...

Jag var och fröjdade mig i en vecka

Kategori: Allmänt

Ja, jag hade verkligen en fröjdefull, hälsosam och stärkande vecka uppe i norra Dalafjällen över nyår. Vi åkte skidor och umgicks. Och åt mat. Bara saker som är det bästa jag vet helt enkelt. Jag fick energi och möööchar nu in i kaklet med mina älskade skolgårdar. Jag bjuder på ett sedevanligt vackert collage över veckan som var. Puss