fridadetarjag

tja tja

Kategori: Allmänt

Fett tråkigt väder. Jag sitter och hetspluggar. haha. vad annars. Nej, men. Jag ska väl ut i regnet snart och försöka fixa nåt typ av bildspel inför vår avslutning. Det ska bli kul. Förlåt men jag är så jävla trött på allt. På alla människor. Jag vill umgås med folk som är smarta. Som jag. Fan, det finns inga!? jag känner inga!!? Jag får väl helt enkelt fortsätta att umgås med mig själv, eftersom jag är den enda som är tillräckligt smart och rolig. hahahaha. (OBS; ALLT ÄR IRONI, lite i alla fall)

Jag är tillbaka!

Kategori: Allmänt

Eller? 
 
Haha. Hamnade precis i det mode som till störtsa delen har bringat fram den här bloggen, det vill säga: deep- höst-rugg-villinteplugga-fastjagmåsteverkligen-modet.
 
Därför tänkte jag att jag skulle höra av mig. Är ju inte i Uppsala längre (thank god), utan jag sitter i min (nåväl, hyr den i andra hand, men det är min till januari åtminstonde) LÄGENHET PÅ ÖSTERMALM! Jag dör lite för det!
 
Jag ska skriva en hemtenta och jag får faktiskt lite Uppsala-flaschbacks av det här. Hösten, vädret, plugget. Ovissheten. Jag kan inte sova på nätterna. Dels för att jag har så jävla obekväma kuddar, och dels för att jag inte vet vad jag ska göra efter jul. Då är jag nämligen färdigutbildad lärare. japp.. Återkommer om det. 
 
Nu får jag inte skriva mer. Måste avsluta detta inlägg, helt utan röd tråd, och återgå till min hemtenta. Sen ska jag på seminarier och sen nattorintering i regn... Ja. Vet inte riktigt om denna dag bidrar till en del av ett sånt där hääärligt liv som jag önskar. Men. Jag måste kanske. 
 
Avslutar med en bild på när jag och Sofia var på Fårö för några veckor sedan. Vi mötte ångesten, raukarna och hösten.